Featured Posts

  • Prev
  • Next

Kombinera ljus

Posted on : 18-05-2014 | By : admin | In : Uncategorized

0

Det finns väldigt många olika typer av belysning nu för tiden så det kan ju faktiskt vara ganska så svårt att veta vad man ska välja. Det finns ju Led, lågenergilampor, vanliga glödlampor och en hel del annat. Om man så vill så kan man ju använda sig av oljelampa och stearinljus också men jag kan inte tänka mig att det är så många som gör det längre. Jag tycker dock att det ger ifrån sig ett väldigt fint ljus. Man kan ju också köpa lampor som ger ifrån sig ett ljus som imiterar stearinljus. Det är faktiskt ganska så charmigt men det kanske inte är så bra om man vill ha det lite ljust och fräscht. Då får man använda sig av annat ljus, men man kan ju kombinera saker också och jag kan tänka mig att det är då det blir lite intressant.

Write a comment